Christoffer Relander.

Galleri Geo

Åpningstider:
Man–fre: 9–16.30
Tor: 9–19
Lør: 10–15

www.gallerigeo.no

Olav Kyrresgate 43
5014 Bergen

GALLERI GEO ble etablert i 2013 og er et kunstgalleri i Bergen sentrum som viser både norske og internasjonale samtidskunstnere. En blanding av unge, dyktige og fremadstormende kunstnere kombinert med en rekke allerede etablerte navn sørger for et dynamisk utvalg som alltid har en spennende brodd. Våren 2017 slo galleriet seg sammen med Ramme Service og flyttet inn i samme lokaler i hjertet av Bergen sentrum. Sammen var målet å skape et moderne kunsthus. Huset rommer fire etasjer og har et mangfoldig uttrykk av kunst til salgs i butikk og på nett. Galleriet holder også flere separat- og gruppeutstillinger gjennom hele året. Ramme Service er i tillegg et av landets største og mest anerkjente rammeverksteder og rammer inn for privatpersoner og bedrifter slik de har gjort i over 30 år.

I galleriet akkurat nå: Ståle Gerhardsen
Double Rainbow er navnet på utstillingen til Ståle Gerhardsen, som består av store malerier, skulpturer og trykk. Uttrykket i maleriene til Gerhardsen kan fort bli sett på som et fotavtrykk av menneskets rike spekter av følelser. Sårbarhet, lekenhet, ettertanke og humor er bare noen av følelsene man sitter igjen med når men betrakter Gerhardsen ofte røffe og fargesterke penselstrøk. De krever din oppmerksomhet. Og får den.

Kommende utstilling vår/sommer:
Kunstner Ana Popescu vokste opp i Frankrike og studerte kunst ved University of Applied Arts i Wien. Anas serie Homes, var en utvikling av et tidligere prosjekt, kalt Life on Mars. – Jeg oppdaget plutselig Palm Springs, med sine mid-century modernistiske villaer. De var akkurat det jeg lette etter: et fascinerende eksempel på former kombinert med et surrealistisk landskap med flotte farger og lys. Den utfylte min andre fascinasjon: sommer og vann. David Hockney er også en åpenbar inspirasjon.

De klare geometriske, arkitektoniske formene og utfordrende perspektiver på tvers av Homes-serien gjør enkle scener til noe mer komplekst enn en nøyaktig skildring av plass. Hvert maleri spiller med dybde og overflate i sammensetningen, og kommer til liv med sterke, kontrastfylte farger og synlige penselstrøk. – Jeg ønsker å representere noe som virker realistisk uten å være helt realistisk, sier Popescu. Homes-serien har allerede gått sin seiersgang på internett, og dette blir første gang de originale maleriene vil bli stilt ut.

Andre kommende utstillinger:
Gruppeutstilling vår/sommer

Ana Popescu.

Ståle Gerhardsen.

Galleri Geo i Bergen.