Elisabeth Werp

Det er ikke første gang Elisabeth Werp viser sine malerier utenfor Norge, men hun er i disse dager en spent debutant i England!

Elisabeth Werp stiller ut i det nyetablerte galleriet Old Brompton Gallery i South West London. I Norge har Werp et veletablert navn, og vi gleder oss til å følge hennes mottagelse i England!

Tidligere har Werp uttalt dette til KUNST om bildene sine:
– Jeg finner motiver i gjenstander, valører, landskaper og stemninger der ute som kommuniserer med historier, erfaringer og tanker som allerede lever i meg. Jo mer jeg arbeider, dess fler motiver, ideer og assosiasjoner kommer frem. Jeg har en visuell hukommelse som gir meg mye uro og nerver. Verden omkring meg klikkes inn som tusener av bilder og stemninger kontinuerlig, og jeg klare ikke å slappe av når jeg ikke kan bearbeide disse inntrykkene. Det står aldri stille, og jeg går aldri tom. Noen ganger undrer jeg på om det er en velsignelse eller en forbannelse, men innerst inne vet jeg at det er det første.

Elisabeth Werp
Elisabeth Werp

ELISABETH WERP
Broken Glass in Passion’s Library
9.–17. oktober 2016

Old Brompton Gallery
238 Old Brompton Road, London
www.oldbromptongallery.com/