NFUK

På Landsutstillingen viser 54 billedkunstnere 78 juryerte verk innen maleri, skulptur, foto, grafikk og arbeider på papir i ulike teknikker.

Hva: LANDSUTSTILLINGEN 2016
Hvor: Rådhusgalleriet, Oslo
Når: 10.–22. september 2016

Utstillingen kan ses hver dag, innen følgende åpningstider:
Søn. 12-17
Man-lør. 10 -18
Siste dag tors. 22. sept. 10 – 12

Bak arrangementet står NFUK – Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere; en landsdekkende forening for bildende kunstnere. NFUKs Landsutstilling 2016 i Rådhusgalleriet, Oslo Rådhus kan ses i perioden 10.-22.september 2016. Den er åpen hver dag, søndager fra 12 – 17 og mandag til og med lørdag fra 10-18. Siste dag, torsdag 22.9. kan den ses fra 10-12. Gratis inngang. Ikke salgsutstilling.

Av NFUKs 212 medlemmer spredt rundt om i hele Norge, viser 54 av dem fram sine kunstverk på denne utstillingen. Utstillingen gir et godt inntrykk av det kunstneriske mangfold og nivå man finner blant medlemmene i NFUK. Utstillingens antatte verk, er resultatet fra juryens og kurators arbeide gjennom 2 juryeringer og en kuratering. Det var 281 kunstverk fordelt på 98 søkere som ble vurdert. Av dette har juryen valgt ut 78 verk. Juryen har bestått av de anerkjente kunstnerne Cecilie Broch Knudsen (NBK), Thomas Sæverud (NBK), Kjersti Rahbek Hvamb (NFUK) og kurator Henriette Sonne. Det har vært grunnleggende for juryen å lage en utstilling som holder høy kunstnerisk kvalitet som samtidig gir et helhetlig preg.

 

For mere informasjon se nfuk.no