Adam Frezza & Terri Chiao er kunstnerduoen som skaper de vakreste botanikkinspirerte skulpturer av papir og papp. De startet samarbeidet i 2011 og har siden utforsket lek og håndverk på tvers av en rekke medier. Paret driver også design-studioet CHIAOZZA. Nå inviteres andre til å bo i en trehytte i deres hjem og studioloft i Brooklyn i New York.

Adam Frezza har sin bakgrunn fra kunststudier og partneren Terri Chiao fra arkitektfaget, sammen utformer de kunst og designobjekter. Alt de lager er gjennomført håndarbeid i begrenset opplag. De ønsker at veien fra idé til forbruker skal være kortest mulig, og de selger ofte arbeidene direkte fra studioet sitt. Duoen er opptatt av å utforske møte- og krysningspunktet mellom den naturlige verden og den innbilte. I det siste prosjektet Paper Plants utforsker de spenningen mellom natur og kunstig fremstilling av planter. Via enkle materialer som papir, ståltråd og gips tryller de frem naivistiske, plantelignende gjenstander, noen skjøre som strå, andre massive som en fullvoksen kaktus i ørkenen, alle malt i monokrome farger og neonpigmenter. De fiktive planteformene kan leses som tredimensjonale botaniske illustrasjoner i et primitivt fantasilandskap. De tusentalls timene de legger ned i arbeidet avspeiler en sterk tro på at fantasien kan sette viktige tanker i gang, som å sette spørsmålstegn ved realisme og fiksjon, inspirert av kulturelle fenomener som matproduksjon, landbrukskultur, masseproduksjon og menneskenes spor i kulturlandskapet. De bruker lek som et samarbeidsverktøy, og via den ønsker de å endre ørlite grann på vår oppfatning av virkeligheten og bringe frem i lyset det vidunderlige, magiske og humoristiske i hverdagen, hvor muligheten til å revurdere den kollektive oppfattelsen av vår verden ligger skjult i et kronblad eller en bulket papirstilk … I sitt Brooklyn-hjem har de også bygget et gjesterom formet som en gammeldags trehytte midt i loftsleiligheten. Her kan kunstnere fra hele verden bo og jobbe for en rimelig penge (via air BNBs utleietjeneste). Adam og Terri ønsker å skape et globalt nettverk av utøvende kunstnere, så hvis du vil være gjest i deres fantasifulle landskap, har du muligheten til å flytte inn i en hytte på et loft, omringet av en skog av plantet papp!